Bitclix

fredag 17 september 2010

”Resident Evil: Afterlife 3D”

Äntligen....som en man som passerat tonåren för ett tag sen har jag följt hela serien Resident evil och faktiskt älskat den, fastän att det kan vara svårt att bli tagen på allvar vid andra kulturella events efter detta avslöjande.
Nu kommer nästa del i denna seriebaserad på ett TV-spel. Denna gången kommer regissören till första filmen Paul WS Anderson jobba med sin fru Milla och regissera henne i ännu en Resident evil film. Denna gång är det hela filmat i 3D för att ge en riktigt härlig känsla av att vara mitt i handlingarnas centrum. Att sen Milla Jovovich fortfarande är superhet gör ju inte saken sämre.
Även musiken till filmerna har ju haft fokus och även denna film inehåller riktigt tung musik. Kolla CD:n Tomandandy : Resident Evil: Afterlife (CD) och passa på att förhandsbeställa den så att du får den först av alla.
Handlingen då?
I en värld skakad av virusets framfart och som muterat människor till zombie-liknande monster fortsätter Alice sitt sökande på överlevande världen över tillsammans med sina kloner. Hon söker också hämnd på företaget Umbrella som har försatt världen i dess nuvarande situation. Alice sökande leder henne och hennes kamrater till Los Angeles och där finner hon överlevande, dock så inser de snart att de går rakt in i en dödlig fälla...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade