Bitclix

torsdag 16 december 2010

Jay Smith sjunger vinnarlåten "Dreaming People" i Idol 2010

Jay Smith stod ikväll som segrare i Idol 2010 efter en jämn kamp mot Minnah Karlsson. Jay har en underbar röst som han kommer att gå långt med. Men jag tycker att Minnah var den bättre artisten ur en helhetssynpunkt då Jay ju bara hade sin röst att luta sig emot. Jag tyckte även att Minnah gjorde vinnarlåten bättre. Men här har ni vinnaren av Idol 2010 och låten Dreaming People samt den låt som fick stående ovationer av hela Globen.....Like a prayer Jay Smiths version. Den låten kommer att spelas mycket på radion säkert till och med mer än vinnarlåten. Jays version är bättre än Madonnas..eller vad tycker du?


Riktigt snabbt jobbat! En hel CD med Jay Smith kommer att släppas den 20:e December. Du kan förhandsboka den redan nu för att vara säker på att få den innan julafton. Klicka här för att komma direkt till skivan på Ginza.se





Det som inte nämdes under kvällen var Jays och Minnahs påstådda romans. Detta var ju den stora nyheten i kvällstidningarna. Jo de har kysst varandra...men that's it. Helsingborgs Dagblad (Jay kommer ifrån Helsingborg) skriver att Jay nekar till att de har ett förhållande. Men vem vet säkert. Det vet nog bara Jay och Minnah själva ;)
Vill också lägga till att många av låtarna som artisterna i Idol brillierat med finns på Spotify. Det är nuförtiden gratis för alla att skaffa spotify. Klicka här för att skaffa Spotify Open gratis!

4 kommentarer:

  1. Så gör du för att köpa Idols vinnarlåt Dreaming people nu!

    Christian Walz har varit med och skrivit Idols vinnarlåt Dreaming people som du kan köpa med din mobil via Tele2.

    Köp Idol 2010:s vinnarlåt Dreaming People

    För att köpa låten via Tele2, skriv "IDOL" i ett sms till 716 00.

    Kostnad: Själva sms:et kostar som ett vanligt sms hos din operatör. Låten Dreaming people kostar 19 kronor. Du behöver inte vara kund hos Tele2 för att kunna köpa låten.

    Vill du ha mer information gå till TV4.se

    SvaraRadera
  2. Om Jay och Minnah nu har ett förhållande så har det ju inget med tävlingen att göra. No big deal!

    SvaraRadera
  3. Faktum är att det var Jays flickvän Sara som stod och gjorde en kärlekshälsning i form av ett hjärta i direktsändningen....Gör man det om pojkvännen har ett kärleksförhållande med någon annan?

    SvaraRadera
  4. Your article is extremely good.You can visit my website: what is download on spotify

    SvaraRadera

Bloggintresserade