Bitclix

lördag 5 juni 2010

Streetdance 3D världens första dansfilm i 3D


Den 11 Juni har Streetdance 3D svensk premiär. Det är världens första dansfilm som filmats i 3D. Denna film är också englands första långfilm som handlar om street dance. Filmens officiella soundtrack är We Dance On och är skriven av J.Pearn / N.Bridges / L.Caporaso / N.Clow / Dino Contostavlos / Richard Rawson / Tula Contostavlos och framförs av N-Dubz Featuring Bodyrox. Efter att ha lyssnat på de flesta låtarna från skivan är jag nu riktigt sugen på att köpa den. Låtarna är skitbra. Soundtrack till en dansfilm som den här brukar ju vara riktigt tung. Soundtrack Streetdance 3D
Av de som har sett filmen har jag bara hört lovord. Bland annat sägs det att filmen utnyttjar 3D tekniken på ett otroligt bra sätt och att den ger dansscenerna helt nya dimensioner.
Många av dansarna och skådespelarna har vi sett genom åren i Britain's Got Talent vi har nämnt Flawless. Men får vi får inte missa George Sampson som ju vann tävlingen 2008 endast 14 år gammal. Detta gjorde han efter att ha åkt ut året innan. Eller Diversity som vann 2009 efter att ha slagit ut den populära Susan Boyle.
Det jag vill visa idag är George Sampsons framträdande i finalen på Britain's Got Talent.


Filmens officiella hemsida är: http://www.streetdancethemovie.co.uk/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade