Bitclix

torsdag 15 december 2011

Battleship trailer

Julen närmar sig men snön verkar inte vilja falla. Det bästa alternativet för att få sig en dos snö och häftig skidåkning verkar vara att boka resa med Rollin Snow - Alpresor för ungdomar till de snösäkra orterna. Rolling Snow startade som ett UF företag och blev så lyckat att det idag är ett aktiebolag som arrangerar häftiga omtyckta resor.
Men vi har något att se fram emot nästa år. En film med massor av stjärnor i rollerna. Men framför allt Alexander Skarsgård. Sen är det kanske inte helt fel med Rihanna som tuff armebrud:
”Peter Berg producerar och regisserar Battleship, ett action äventyr av storslagen karaktär som breder ut sig över haven, över skyarna och över land medan vår planet kämpar för överlevande mot en övermäktig kraft. Inspirerad av Hasbro’s klassiska sjöslag, i Battleship ser du Taylor Kitsch som Alex Hopper, sjöofficer på skeppet USS John Paul Jones; Brooklyn Decker som Sam Shane, en sjukgymnast och Hopper’s fästmö; Alexander Skarsgard som Hopper’s äldre bror, Stone, befälhavare på USS Sampson; Rihanna som löjtnant Raikes, Hopper’s teamkollega och vapenspecialist på USS John Paul Jones; och den internationella superstjärnan Liam Neeson som Hopper och Stone’s chef (och Sam’s pappa), Admiral Shane.”


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade