Bitclix

tisdag 13 december 2011

Vad hände med de gamla Idolvinnarna?

Vad hände med de gamla idolvinnarna egentligen. Blev de stora stjärnor som lever ett liv i lyx? Nja inte riktigt. Så här gick det för dem.

2010 Jay Smith
Har turnerat hela året. Han har också spelat in en ny skiva med sitt band Von Benzo. Han ville nog aldrig riktigt bli en soloartist utan trivs bättre med sitt band. Tyvärr har han haft drogproblem och han dömdes för ringa narkotikabrott i våras. Men han säger själv att han nu är "ren"

2009 Erik Grönwall
Sjunger i rockgruppen H.E.A.T som ju upptäktes av Peter Stormare och som såg till att de fick släppa en skiva genom sitt skivbolag StormVox.

2008 Kevin Borg
Uppträdde på Viking Line i våras. Gjorde rollen som Danny i musikalen "Grease" på Kristianstad teater i höst. Turnerar just nu med en julshow.

2007 Marie Picasso
Var med i programmet "Hjälp, jag är med i en japansk tv-show" och deltog även i Körslaget. Just nu är Marie sjukskriven på grund av en hjärntumör. Hon har blivit opererad och ska nu rehabiliteras.

2006 Markus Fagervall

Har gett upp musiken och ska bli kock. Han tappade inspirationen och vill inte längre hålla på med musik.

2005 Agnes Carlsson
Gör superkarriär internationellt och har stora chanser att lyckas. Har haft massor med hits i Sverige och artistmässigt är nog hon den som lyckats bäst.

2004 Daniel Lindström
Jobbar med musik och gör ibland mindre spelningar.




Här är Erik Grönwall och H.E.A.T:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade