Bitclix

söndag 13 februari 2011

Melodifestivalen 2011 i Göteborg

Melodifestivalen 2011 i Göteborg skulle vara dödens grupp. En massa favoriter på samma ställe och jag förväntade mig högklassig underhållning och låtar i världsklass. Oj vad jag blev besviken.

Brolle - 7 days & 7 nights spelade på sin sexighet och var nästan säker på vinst redan innan resultatet var fastställt. Men vilken skitlåt han framförde, hans röst var det som räddade låten. För sjunger bra det gör han.

Loreen My heart is refusing me var bra. Bra låt som kanske växer med tiden. Det var ju en låt i tiden. Men så tråkig show hon hade. Hon hade trots allt fåt hjälp av veteranen i sammanhanget Måns Zelmerlöw

Vår egen Dame Edna Babsan Ge mej en spanjor hade nog den bästa scenshowen. Men ska man vinna måste man kunna sjunga. Låten gör sig bra i en dragshow men inte i melodifestivalen.

Elisabeth Andreasen Vaken i en dröm ....tråkig och Elisabeth kunde, trots sin erfarenhet, inte göra låten rättvisa

Sanna I'm in love
lät som Sanna alltid gör och.....tja det var väl bra men inte sensation. Om hon ska promenera omkring i så höga klackar kanske man inte ska utmana ödet genom att låta henne stappla runt i en karusell.


The Moniker - Oh, my god....Yes äntligen...Oh my god vad den här killen älskar att stå på scen;) Det var en härlig Beatles inspirerad låt och flower power andan infann sig direkt. Glädje, färger, humor....Den här låten kan gå långt. Men....bara andra chansen? Brolle till Globen? Hur tänker folk? Är det bara en massa fjortis tjejer som röstar?

Anniela - Elektrisk oj...hon var alldeles för nevös stackarn. Men söt tjej och fin röst när hon sjöng de höga partierna. Hon kan gå långt med lite erfarenhet. Men denna gången håller det inte. Kanske skulle hon också ge sig ut i joggingspåret så att hon orkar att både dansa och sjunga om hon nu ska göra det. Hon var så anfådd att det inte lyckades riktigt. Satt bara och var nervös att det skulle gå helt åt skogen.

Christian Walz - Like suiside jag gillar Christian Walz. Jag gillade låten. Jag tyckte framförandet var okej. Detta borde i alla fall vara värt en andra chans.
Här får ni den igen:



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade